Hüsamettin-Fatime Ören Anaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin ışığında öğretmenlerinin bilgi ve samimiyetiyle çalışanlarının özverisi ve öğrencilerinin parlayan gözleriyle eğitime ilham veren ve model olan bir okul olmak.

Misyon: Özgüveni yüksek kendini ifade edebilen kendi bilgi ve becerilerinin farkında olan yaşadığı toplumu seven yaşadığı topluma ve kendisine saygı duyan bireyler yetiştirmek

Başarılar: ´´Okulum Temiz´´ ´´Twinning School´´ Erasmus+ ´´ Stem Yarışması Ödülü ´´eTwinning Avrupa Kalite Etiketi´´

Saatler: 3-4 yaş İkili Eğitim Saatleri: 08:00-13:00 13:00-18:00 5 Yaş: Günlük Eğitim Akışı: 09.00- 14.00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Taşımalı Özel Eğitim öğrencilerimize servisimiz devlet tarafından karşılanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4007 projesi kapsamında Okul Öncesi Eğitim Atölyeleri kurumumuzda uygulanmaktadır
Proje Çalışmaları: Twinning Projeleri: ´´Waldorf ile Doğaya Dönüş´´ Let´s teach an Learn Stem Doğa ile Doğa İçin Zoom-Ç ORFF SCHULWERK APPROACH IN PRE-SCHOOL EDUCATION OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE YABANCI DİL ÖĞRETİMİ VE AB FARKINDALIĞI FOREIGN LANGUAGE TEACHING AND EU AWARENESS IN PRESCHOOL PERIOD Okul projeleri: Portfolyo Günleri Aile Eğitim seminerleri Beslenme Dostu Okul Beyaz Bayrak
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ Okul Öncesi Eğitimde Reggio Emilia Yaklaşımının Avrupa Boyutunda İncelenmesi Erasmus+ Okul Öncesi Ei-gıtımde Orff Yaklasımı Erasmus+ Cocukla Büyüyen Ögrenme Erasmus+Ka229 Erken Cocuklukta Etkılı ve Yenılıkcı Yaklasımlar Erasmus+ 101 Engelsiz Stem Koordinator oldugumuz 2 Ortak Oldugumuz 3 Erasmus calışmamız bulunmaktadır. 2022 yılında Erasmus+ kapsamında İtalya ortaklığıyla yazdığımız projemiz 96 puanla kabul edilmiştir. Yine 2022 yılında Erasmus ka210 projemiz kabul edilmiştir.
Diğer Hususlar: Mugla İl Mem in düzenledigi Stem yarısmaında okulumuz ılk 10 a gırerek oluşturulan kaynakta yerını almıştır. http://muglaarge.meb.gov.tr/www/stem-temelli-etkinlik-kitaplarimiz-yayinlandi/icerik/492? fbclid=IwAR0bzPt7U0nyl1K42604AIgtTsogBDCSNLNNsm7sBXwGt8kV95af4Gjsee8 ERKEN ÇOCUKLUK ÖZEL EĞİTİM HİZMET (0-36AY)

WEB - https://husamettin-fatimeorenanaokulu.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. HOCA AHMET YESEVİ CAD. NO 2/2 YENİCE / KARABÜK

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Merkez Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi Ülkü İlk ve Ortaokulu yanı Yenice

Adres - MERKEZ MAH. HOCA AHMET YESEVİ CAD. NO 2/2 YENİCE / KARABÜK

Ulaşım Karabük İline Karayolu ve Demiryolu bağlantısı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezinde olup Karabük İline 33 Km. uzaklıktadır.