''OKULLARDA ORMAN''PROGRAMINA SUNDUĞUMUZ EYLEM PLANI KABUL EDİLDİ. BU YIL Kİ TEMAMIZ ORMAN KİRLİLİĞİ!

Program uluslararası düzeyde uygulanan bir çevre eğitim programıdır.Uluslararası ismi "Learning About Forests-LEAF" olan ve ülkemizde Okullarda Orman Programı olarak isimlendirilen Program, ilk kez 1999 yılında Norveç, İsveç ve Finlandiya "Forest in Schools-Orman Okulları" programına bağlı olarak başlamıştır. Doğal çevreyi; gerçek dünya, uygulamalı deneyimler ve mekana dayalı öğrenme yoluyla anlamayı hedefler.

23.11.2022 120

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULLARDA ORMAN PROGRAMI KAPSAMINDA ÇALIŞMALARIMIZ YÜRÜTÜLECEKTİR. HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL DÜNYA İÇİN.....

23-11-2022