TÜRKİYE ULUSAL AJANSI TARAFINDAN KABUL EDİLEN PROJEMİZİN TÜRKİYE HAREKETLİLİĞİNİ OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRDİK.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 2020-1-TR01-KA229-091266_1 projemizin Türkiye faaliyetlerini Mayıs ayında okulumuzda gerçekleştirdik. Faaliyet kapsamın okulumuzda 5 gün boyunca Reggio Emilia yaklaşımıyla ilgili etkinlikler gerçekleştirdik. Proje ortağımız Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesi proje kapsamında çocukların tasarladıkları oyuncakların materyallerini hazırladılar. Proje ortaklarımız Reggio Emilia etknliklerimizin yanı sıra Türk kültürünü de deneyimlediler.

29.09.2022 67